top of page
Ivan

Кібербезпека під час війни

Захищаємося від кібератак


Бої на кіберфронті стали невіддільною частиною воїн у 21 столітті. Ворог, а також десятки приступних кіберугруповань активізуються на території України, атакуючи ресурси стратегічних державних установ та звичайних фізичних осіб (наприклад, викрадання даних, що може стати джерелом отримання цінної інформації). Тож для функціонування бізнесу та стратегічних об'єктів потрібно швидко налагодити першу лінію оборони інформаційного захисту.


Що потрібно зробити першочергово?

Захистити робочі станції та сервери.

Під захистом мається на увазі не тільки сигнатурна перевірка, а також модуль поведінкового аналізу, контейнеризація процесів, веб-фільтрація на базі агента, IPS, контроль використання USB тощо. При необхідності можливе також додавання EDR.


Потрібна допомога в захисті кінцевих точок?

Напишіть нам кількість робочих станцій та серверів, які необхідно захистити. На який термін необхідний захист. Консоль керування необхідна локально, чи в хмарі.


Захистити веб-додатки.

Встановити Web Application Firewall для захисту веб додатків від ін'єкцій, використання вразливостей зберігання сесії, XSS атак, використання зовнішніх XML-сутностей та інших векторів атак.


Потрібен фаєрвол веб-додатків?

Напишіть нам кількість веб-додатків, які необхідно захищати. На який термін необхідний захист.


Захистити пошту від фішингу.

Захист пошти від фішингових листів, розсилки СПАМу та різноманітних шкідливих додатків.


Потрібно налаштувати Email Security?

Напишіть нам кількість електронних скриньок, які необхідно захищати. На який термін необхідний захист. На чому побудована пошта?


Налагодити захист від DDoS.

DDoS атака здійснюється з метою завдати шкоди сайту, додатку або мережі. Її сутність полягає в бомбардуванні пакетами або запитами центрального сервера, що призводить до його перевантаження та зупинки роботи. Запити генеруються і відправляються з великої кількості зламаних або підконтрольних нападникам джерел. Це дуже поширений спосіб атак, що розрахований на дії непідготованого користувача. Крім того, він не потребує великих грошових вкладень. Встановлення захисту допоможе виявляти шкідливі наміри ще на периметрі мережі та блокувати їх.


Потрібна оперативна допомога з DDoS-атакою?

Напишіть нам адресу, на яку йде DDoS.


Встановити рішення аналітики того, що відбувається в інфраструктурі.

Рішення містить в собі наступні можливості:

  • Аналітика поведінки користувачів

  • Діагностика та моніторинг мережі

  • Аналіз мережевого трафіку

  • Керування журналом логів

  • Технологію обману (Deception)

  • Моніторинг цілісності файлів

  • Конструктор візуальних звітів

Якщо такого рішення у вас ще немає, напишіть нам кількість IP в інфраструктурі.



Якщо вам потрібна допомога, щоб встановити та налаштувати продукти безпеки, у вас наразі немає необхідних спеціалістів, ви можете звернутись за допомогою до нас заповнивши форму.


Comments


bottom of page